Opleiding Bakkerij
Van zaterdag 27 februari 2021 t.e.m. zaterdag 26 juni 2021
Vindt plaats op:
Zaterdag van 08.30 uur tot 12.10 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Keuken 204 - 2e verdieping
Pralines
In deze module leer je pralines te bereiden, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken, rekening houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.
Instapvereisten
De cursist beschikt over het deelcertificaat van de module "Eenvoudige chocoladeproducten"
Volg je voor het eerst les in onze hotelschool, dan moet je de eerste les een Medisch geschiktheidsattest voorleggen.
Evaluatie
Je wordt tussentijds geëvalueerd tijdens de praktijklessen, en er zijn een aantal theoretische toetsen voorzien.
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
kopieën | 1 | 5 EUR | 5 EUR | |
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 EUR | 0 EUR | |
algemeen - 80 LT uniform (schort + 10 tocques + voorbinder) modules 80 LT (vrijblijvend) | 1 | 35 EUR | 35 EUR | |
ingrediënten halve semester - pralines | 1 | 67,5 EUR | 67,5 EUR |