Opleiding Kok
Er zijn maar enkele plaaten meer vrij voor deze opleiding
Van donderdag 25 februari 2021 t.e.m. donderdag 24 juni 2021
Vindt plaats op:
Donderdag van 18.30 uur tot 22.10 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Keuken 101 - 1e verdieping
In deze cursus staan vis, schaal- en schelpdieren centraal. Iedere les wordt er een bereiding klaargemaakt op onze Kamado barbecue, namelijk de Big Green Egg. We zien meer bereidingstechnieken en verdiepen we ons in heel wat verfijnde recepten. De nadruk ligt op het zelfstandig leren werken, organisatie en planning.
je leert
Tenslotte leggen we ook sterk de nadruk op de presentatie van onze gerechten op bord.
Kok
certificaat Hulpkok
Gespreide evaluatie en feedback
Voor wie zich verder wil bekwamen in het bereiden van vis, kok wil worden, maar vooral ook graag volop gebruik maakt van een barbecue!
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
kopieën | 1 | 5 EUR | 5 EUR | |
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 EUR | 0 EUR | |
ingrediënten halve semester - visgerechten | 1 | 80 EUR | 80 EUR |