Elektriciteit: Residentieel 1

opleidingen CVO Groeipunt

Van woensdag 30 september 2020 t.e.m. maandag 21 juni 2021

Vindt plaats op:

Maandag van 18.30 uur tot 22.20 uur

Woensdag van 18.30 uur tot 22.20 uur

Aantal lesuren: 320

Prijs lesuren: 480 EUR

CVO Groeipunt Lokeren
Durmelaan 34
9160 LOKEREN

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 8

Lokaal: Atelier Elektriciteit - 1e verdieping

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
residentieel elektrotechnisch installateur 1 - materialen en syllabus 1 10 EUR 10 EUR
Totaal: 490 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Online inschrijven voor deze opleiding

CVO GROEIPUNT LOKEREN
OPLEIDINGEN

Opleiding Residentieel installateur

Ben je gefascineerd door alles wat met elektriciteit te maken heeft? Wil je ervoor zorgen dat mensen overal stroom en licht hebben in hun woning? Dan is de opleiding residentieel elektrotechnisch installateur bij cvo Groeipunt zeker iets voor jou. Je kan na deze opleiding aan de slag als installateur elektriciteit in nieuwbouw-en renovatieprojecten.

De opleiding elektricien bij  cvo Groeipunt voor huishoudelijke installaties omvat 3 jaren. De volledige opleiding leidt tot een certificaat residentieel elektrotechnisch installateur.

Na deze opleiding ben je in staat om zelf een residentiële installatie reglementair uit te voeren. Er is geen voorkennis vereist om te starten in het 1ste jaar. Tijdens de lessen wordt er uiteraard zoveel mogelijk naar concrete praktijksituaties verwezen. Al het nodige materiaal is aanwezig.

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.