Elektrotechnisch Installateur : 1e jaar (residentieel of industrieel 1)

opleidingen CVO Groeipunt

Van dinsdag 8 september 2020 t.e.m. dinsdag 15 juni 2021

Vindt plaats op:

Dinsdag van 18 uur tot 18:34:00, 18 uur tot 21:54:00, 18:34:00 tot 20 uur, 20.10 uur tot 22 uur

Aantal lesuren: 180

Prijs lesuren: 270 EUR

CVO Groeipunt Ninove
Centrumlaan 160
9400 NINOVE

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 20

Lokaal: Werkplaats Elektriciteit

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Totaal: 270 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT NINOVE
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Residentieel installateur

Ben je gefascineerd door alles wat met elektriciteit te maken heeft? Wil je ervoor zorgen dat mensen overal stroom en licht hebben in hun woning? Dan is de opleiding residentieel elektrotechnisch installateur bij cvo Groeipunt zeker iets voor jou. Je kan na deze opleiding aan de slag als installateur elektriciteit in nieuwbouw-en renovatieprojecten.

De opleiding elektricien bij  cvo Groeipunt voor huishoudelijke installaties omvat 3 jaren. De volledige opleiding leidt tot een certificaat residentieel elektrotechnisch installateur.

Na deze opleiding ben je in staat om zelf een residentiële installatie reglementair uit te voeren. Er is geen voorkennis vereist om te starten in het 1ste jaar. Tijdens de lessen wordt er uiteraard zoveel mogelijk naar concrete praktijksituaties verwezen. Al het nodige materiaal is aanwezig.

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.