Opleiding Koken & bakken
Je kan niet meer inschrijven voor deze Koken & bakken opleiding
Bekijk eventueel onze andere Koken & bakken opleidingen.
Van dinsdag 29 september 2020 t.e.m. dinsdag 2 februari 2021
Vindt plaats op:
Dinsdag van 09 uur tot 12.40 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Kookklas 2
Binnen- en buitenlandse streekgerechten zijn het uitgangspunt om de gekende bereidingstechnieken verder in te oefenen. We gaan op een creatieve en eigentijdse manier aan de slag met ambachtelijke producten. Ook vergeten groenten en fruit komen in deze cursus ruim aan bod. We nemen een kijkje over de grenzen heen en laten onze kookkunsten beïnvloeden. Daarbij besteden we vooral aandacht aan kruiden en specerijen.
Je krijgt gedurende de praktijklessen feedback over je handelingen. Er is een systeem van permanente evaluatie.
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Prijs | |
---|---|---|
Gevorderden + bakken: eerste deel ingrediënten, kopijen | 60 EUR |