Opleiding Koken & bakken
Je kan niet meer inschrijven voor deze Koken & bakken opleiding
Bekijk eventueel onze andere Koken & bakken opleidingen.
Van donderdag 1 oktober 2020 t.e.m. donderdag 4 februari 2021
Vindt plaats op:
Donderdag van 18 uur tot 21.40 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Kookklas 2
Verras en verwen jezelf en je gasten met gebak uit eigen bakkerij!
Je bereidt zoete en ook hartige taarten, cakes en koekjes, quiches, pizza’s en allerhande ovenvers brood.
Doelstellingen:
• de herkomst, gebruik en bewaring van de te verwerken grondstoffen kennen
• de hoeveelheden afmeten en afwegen
• de juiste volgorde van bereidingen toepassen
• basis baktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren
• hartige gerechten, mousses, diverse degen, eenvoudig gebak, brood bereiden, vullingen bereiden,
gebak afwerken
• organiseren
• de hygiëneregels in acht nemen
Je krijgt gedurende de praktijklessen feedback over je handelingen. Er is een systeem van permanente evaluatie.
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Prijs | |
---|---|---|
Gevorderden + bakken: eerste deel ingrediënten, kopijen | 60 EUR |